🥞 😋 ▫️ 2 عدد تخم مرغ ▫️ 2 قاشق غذاخوری شکر ▫️ نصف لیوان چای خوری روغن مایع ▫️ 1.5 لیوان شیر ▫️ 2 لیوان ارد ▫️ 1 بسته بکینگ پودر ▫️ 1 بسته وانیل 🔸 شکر و تخم مرغ ها را هم بزنید تا خوب کف کنند و سفید شوند. روغن و شیر را اضافه کنید ، مجدداً هم بزنید ، مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید تا یکدست شود. تابه را روی آتش گرم کنید و مخلوط را با یک ملاقه به اندازه دلخواه خود درون تابه بریزید ، هر موقع یک طرف خمیر به صورت سوراخ سوراخ شد آن را برگردانید و قسمت پشت آن را به صورت کنترل شده بپزید. می توانید با انواع میوه ها و عسل یا شکلات سرو کنید