🥝 😋 ▫️ 1 کیلو کیوی نسبتا نرم ▫️ 1 کیلو شکر ▫️١/٤ آب ليمو ▫️ 1 قاشق چایخوری وانیل ▫️۳-۳/۵ لیوان آب ▫️ 1 قاشق مرباخوری کره 🔸 آب ، شکر را در قابلمه خود ریخته و هم بزنید، آب لیمو را اضافه کرده و کمی بجوشانید کیوی ها را پوست بکنید، قسمت های سخت سر و پایین آن را بگیرید و آنها را به صورت مکعب خرد کنید. کیوی و کره خود را به شربت در حال جوش اضافه کنید، آن را با حرارت کم به مدت 40 دقیقه بجوشانید، ممکن است کمی کف کند در این‌صورت گهگاهی هم بزنید و با یک قاشق کف ها را بردارید.وانیل را نیز اضافه کرده ، 5 دقیقه دیگر آن را بجوشانید و سپس آن را از اجاق گاز بردارید. مربا پخته شده خود را در قابلمه ای که پخته اید به مدت 3-4 ساعت نگه دارید، و سپس آن را در شیشه های مد نظر ریخته و در یخچال نگه دارید