مواد لازم بیسکویت پتی‌بور: 100 گرم تخم‌مرغ: یک عدد گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه شکر: یک‌دوم پیمانه پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه طرز تهیه 1.ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود. 2. حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. 3. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم. فوت کوزه‌گری: بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود نوش جان💖 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪