😍🌹 مواد لازم سینه مرغ ... گردوی چرخ شده ... آب انار ... 1/2 پیمانه رب انار ... 1 قاشق غذاخوری زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری نمک ... 2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده ... به میزان لازم طرز تهیه 1- گردوها را به خوبی چرخ کنید. گردوی چرخ شده را درون قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. 2- هر چند دقیقه کمی آب سرد اضافه کنید تا روغن پس دهد (در مجموع حدود دو پیمانه). 3- پس از دو الی سه ساعت نمک و سپس زردچوبه را اضافه کنید. 4- در صورت تمایل در این مرحله کمی هم آب انار اضافه کنید. پس از آن رب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید. 5- پس از سه چهار ساعت مرغ را اضافه کنید. در صورت نیاز باز هم کمی آب سرد اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت جا بیفتد. 6- در نهایت زعفران را اضافه کنید و بگذارید چند غل دیگر بخورد. 7- فسنجان مجلسی شما آماده است. میتوانید برای تزیین، فیله های مرغ را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید. سپس آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن خلال دندان را خارج کنید و روی خورشت فسنجان را با فیله مرغ و دانه های انار تزیین کنید. 👈 نکات 🔶 اگر تمایل دارید فسنجان ترش تری داشته باشید می توانید از رب انار بیشتری استفاده کنید. البته درجه ترش بودن رب انار هم بستگی به سلیقه شما دارد. 🔹 پختن فسنجان بسیار آسان است اما به صبر و حوصله احتیاج دارد تا به خوبی جابیفتد و به خورشتی فوق العاده تبدیل شود. 🔶 حتما از آب سرد استفاده کنید و آن را کم کم به خورشت اضافه نمایید.