#فسنجان_مجلسی😍🌹
مواد لازم
سینه مرغ ...
گردوی چرخ شده ...
آب انار ... 1/2 پیمانه
رب انار ... 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری
نمک ... 2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- گردوها را به خوبی چرخ کنید. گردوی چرخ شده را درون قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
2- هر چند دقیقه کمی آب سرد اضافه کنید تا روغن پس دهد (در مجموع حدود دو پیمانه).
3- پس از دو الی سه ساعت نمک و سپس زردچوبه را اضافه کنید.
4- در صورت تمایل در این مرحله کمی هم آب انار اضافه کنید. پس از آن رب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
5- پس از سه چهار ساعت مرغ را اضافه کنید. در صورت نیاز باز هم کمی آب سرد اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت جا بیفتد.
6- در نهایت زعفران را اضافه کنید و بگذارید چند غل دیگر بخورد.
7- فسنجان مجلسی شما آماده است. میتوانید برای تزیین، فیله های مرغ را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید. سپس آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن خلال دندان را خارج کنید و روی خورشت فسنجان را با فیله مرغ و دانه های انار تزیین کنید.
👈 نکات
🔶 اگر تمایل دارید فسنجان ترش تری داشته باشید می توانید از رب انار بیشتری استفاده کنید. البته درجه ترش بودن رب انار هم بستگی به سلیقه شما دارد.
🔹 پختن فسنجان بسیار آسان است اما به صبر و حوصله احتیاج دارد تا به خوبی جابیفتد و به خورشتی فوق العاده تبدیل شود.
🔶 حتما از آب سرد استفاده کنید و آن را کم کم به خورشت اضافه نمایید.