🔸مواد مورد نیاز نیم کیلو اسفناج 1 عدد پیاز 1 حبه سیر 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری ماست ( من طبق دستور نوشتم شما میتونید بسته به سلیقه خودتون ماست بریزید) نمک مواد روی بورانی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری بادام زمینی 🔸طرز تهیه 1- اول از همه اسفناج را خوب خوب شسته و آبکش کنید و اسفناج ها رو مقداری خرد کنید. 2- پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم و با سه قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخش کنید. 3- اسفناج ها رو هم در تابه بپزید تا نرم بشن ، اسفناج های پخته را با پیازو سیر داغ تهیه شده و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید . 4- حالا ماست رو به دلخواهتون اضافه کنی. 5- بادام زمینی ها رو با روغن زیتون در یک ماهیتابه کوچک برشته کنید و اگر دوست داشتید در آخر کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و روی مواد ترکیب شده قبل بریزید.