🔸مواد مورد نیاز
نیم کیلو اسفناج
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری ماست ( من طبق دستور نوشتم شما میتونید بسته به سلیقه خودتون ماست بریزید)
نمک
مواد روی بورانی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری بادام زمینی 🔸طرز تهیه
1- اول از همه اسفناج را خوب خوب شسته و آبکش کنید و اسفناج ها رو مقداری خرد کنید.
2- پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم و با سه قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخش کنید.
3- اسفناج ها رو هم در تابه بپزید تا نرم بشن ، اسفناج های پخته را با پیازو سیر داغ تهیه شده و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید .
4- حالا ماست رو به دلخواهتون اضافه کنی.
5- بادام زمینی ها رو با روغن زیتون در یک ماهیتابه کوچک برشته کنید و اگر دوست داشتید در آخر کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و روی مواد ترکیب شده قبل بریزید.