🌙 آب ولرم : ۱ پیمانه/شیر ولرم : ۱ پیمانه /شکر : ۱ قاشق مرباخوری /نمک : ۱ قاشق چایخوری /خمیر مایه : ۱ قاشق سوپخوری /روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری /آرد : به میزان لازم ( حدود ۱/۲و۴ پیمانه) مواد مورد نیاز رویه : 👈ماست : ۳ قاشق سوپخوری /آرد : ۱ قاشق سوپخوری /آرد نشاسته : ۱ قاشق سوپخوری/زرده تخم مرغ : ۱ عدد/آب : ۲ قاشق سوپخوری کنجد یا سیاهدانه : برای روی نان 👈آب ، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید. نمک را با آرد مخلوط کنید و مخلوط مایعات را به آن اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و یکدست شود. سپس به آن اسنراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. دستتان را خیس یا چرب کرده و خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ روغنی بصورت گرد باز کنید . روی آنها دستمال انداخته و ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس روی خمیر را با انگشتان دست طرح دهید . مخلوط رومال را روی نان بمالید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. خمیر را به مدت حدودا ۲۵-۲۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان پخته شود.