کندو عسلی
مواد لازم:👇
سه لیوان ارد
یک لیوان ماست پرچرب دمای محیط
سه ق غ سرپر روغن جامد
یک ق غ خمیر مایه
یک ق غ شکر
یک ق مرباخوری نمک
یک لیوان آب ولرم
شیر خشک سه ق غ
طرز تهیه:👇
کل مواد بغیر ارد ونمک باهمزن دستی مخلوط میکنیم بعد ارد ونمک اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تاخمیری نچسپ بدست بیاد
خمیرمون رو به تکه های کوچک تقسیم کرده نازک پهن میکنم پنیر خامه ای یا مثلثی یاکیبی میزاریم وسطش لایه های خمیر رو جمع وتوپک های ریز مون در قالب چرب شده میزاریم بعد اتمام کار سلفون میکشیم نیم ساعتی در جای گرم استراحت میدهیم بعد پف کردن خمیر در قالب یک عدد شیر ابوقوس یا ریمبو یا هرمارکی دردسترس دارین ازشیر تبخیر شده رو روش میریزیم ودر فر 160درجه قرار میدهیم تاپخته شود بعد شعله بالا رو روشن کنید تا طلایی شود بعد پخت شیر عسلی یا عسل بریزین