آشپزی ایرانی🍔
مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇❤ ◀مواد سمبوسه رو همیشه چشمی میریزم ◀ادویه ها میزانشون به ذائقه شما بستگی داره ◀میتونید از یوفکای سمبوسه یا نان لواش استفاده کنید اگه از یوفکا استفاده میکنید حتما خمیرها رو دونه دونه از بسته بیرون بیارید چون زود خشک میشن ◀من برای هر سمبوسه از دو ورق خمیر یوفکا استفاده کردم ...میتونید با یک ورق بپیچید ◀سمبوسه ها رو در داغن کاملا داغ و شناور سرخ کنید و بعد اونا رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه