#سمبوسه_سیب_زمینی_سوزان
#سمبوسه_سوزان
مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇❤
◀مواد سمبوسه رو همیشه چشمی میریزم
◀ادویه ها میزانشون به ذائقه شما بستگی داره
◀میتونید از یوفکای سمبوسه یا نان لواش استفاده کنید
اگه از یوفکا استفاده میکنید حتما خمیرها رو دونه دونه از بسته بیرون بیارید چون زود خشک میشن
◀من برای هر سمبوسه از دو ورق خمیر یوفکا استفاده کردم ...میتونید با یک ورق بپیچید
◀سمبوسه ها رو در داغن کاملا داغ و شناور سرخ کنید و بعد اونا رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه