طرزتهیه:
✔ لایه اول ژله سیب هستش که به روش معمول درست کنید لیوان رو به شکل کج درون یه ظرفی فیکس کنید و ژلتون رو به همراه چند انگور توی لیوان بریزید و بزارید که کامل ببنده . بعد لایه بعدی که آلوئه ورا ست که با یه لیوان آب جوش حلش کنید و وقتی سرد شد بهش یه لیوان آب شده بستنی اضافه کنید .میتونید از شیر هم استفاده کنید،لیوان رو بر خلاف جهت ژله قبلی کج در ظرفی فیکس کنید و آروم توی لیوان بریزید و بزارید یخچال که کامل سفت بشه .لایه زرد رنگ ژله انبه و شیر هستش (یا بستنی) .که به روش قبل آماده میکنید و میزارید سفت بشه و همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه . خیلی راحته😆
با میوه یا گل یا چتر تزیینش کنید . نوش جان 😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔
@ashpazy_irani 🥙🥩🍔