پرتقال برای محلبی: شیر : ۳/۵ لیوان آرد سفید : ۱ لیوان شکر : ۱ لیوان پوست پرتقال رنده شده : نصف یک پرتقال کره یا مارگارین : ۱۲۵ گرم وانیل : نصف قاشق چایخوری برای قسمت پرتقالی: آب پرتقال : ۱/۵ لیوان آب : ۱ لیوان نشاسته ذرت یا نشاسته گل : ۳ قاشق غذاخوری شکر : نصف لیوان ابتدا سه بسته کیک رولتی رو برش بدین نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع کنید به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی یا رینگ (من از رولت اماده و رینگ استفاده کردم) برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزن هم بزنید و تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین هم بزنید تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب روی رولتها بریزین و بزارید توی یخچال بمدت دو ساعت تا رویه ببنده برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بریزین بزارید روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شه. بعد که سرد شد بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال. نکته: من از اب پرتقال آماده استفاده کردم میتونید از اب پرتقال طبیعی هم استفاده کنید. اندازه قالب بیست سانت بود