سینه مرغ شکم پر(سینه مرغ مغزدار)😋
برای وقتایی که مرغ شکم پر هوس کردین و یدونه مرغ برای خانواده زیاده،😉 میتونید سینه مرغ شکم پر درست کنید که از غذاتونم اضافه نیاد و خورده بشه که خیلیم خوشمزه و خیلیم راحت درست میشه ❤️
ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده از قسمت بالای سینه مرغ شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک و زعفرون و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.
داخل ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دوقاشق جعفری ریز خرد شده، دو قاشق رب انار درصورت تمایل کمی شکر و نمک و فلفل سیاه اضافه و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید و با یک خلال دندون سینه مرغ رو فیکس کنید .
در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو کمی سرخ کنید و با نصف استکان زعفران و یک قاشق رب گوجه تفت بدید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه . (من برای خوش طعم شدن مرغ از هویج و پودر پیاز و گوجه گیلاسی استفاده کردم)
بعد از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس (میتونید سینه های مرغ رو از عرض برش بدید )
این مرغ خوشمزه رو با چلو زعفرانی نوش جان کنید