#پلو_زیره با گوشت و قالبی بادمجون
3 پیمانه برنج را آبکش کنید 200 گرم گوشت چرخ کرده را با 3 حبه سیر له شده نمک فلفل و کمی آویشن و روغن تفت بدید و لابلای برنج آبکش شده به همراه زیره سیاه قرار بدین و برنج را دم کنید. قالبی کردن پلو بادمجان های درشت و یک اندازه را عمودی وباریک برش بزنید و با روغن فراوان و نمک سرخ کنید بادمجانها را داخل قالب مورد نظر ترجیحاً قالب گرد بچینید و پلوی دم کرده را داخل آن فشرده کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست چون خود بادمجان روغن دارد ظرف قالب را قبل از سرو کردن15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از خارج کردن ، قالب را به کمک1 بشقاب برگردانید