مواد لازم🔻
1پیمانه (230 میلی لیتر) آب ولرم
1 ق غ شکر
2 ق چ مخمر خشک فوری
2 ق غ روغن زیتون یا روغن مایع
1/4 ق چ نمک
3 پیمانه (390 گرم) آرد
300 گرم ژامبون
200 گرم پنیر
1 زرده تخم مرغ برای رومال رولها
طرز تهیه🔻
اکر خمیر مایه تون معمولیه هست با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و در ادامه دستور به مواد دیگر اضافه کنیدآب ، شکر ، خمیر مایه خشک فوری ، روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک و آرد را به تدریج اضافه تا خمیری نرم و با حداقل جسبندگی داشته باشید.
خمیر استراحت کرده را 30 دقیقه استراحت بدید.سپس روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را شکل یک مستطیل باز کنید و از وسط و طول به دو قسمت تقسیم کرده و برش بزنید.ژامبون و پنیر را در هر قسمت تقسیم و پخش کرده و بچینید. دو طرف خمیر را ردی مواد داخلی تا بزنیدو مانند رول درست کنید و حدود 3 انگشت برش بزنید.رول ها را روی یک کاغذ روغنی که داخل سینی فر انداخته اید قرار دهید و اجازه دهید و آنها را 30 دقیقه داخل سینی فر استراحت بدید. روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شوند.