آشپزی ایرانی🍔
رول ژامبون و پنیر😋
مواد لازم🔻 1پیمانه (230 میلی لیتر) آب ولرم 1 ق غ شکر 2 ق چ مخمر خشک فوری 2 ق غ روغن زیتون یا روغن مایع 1/4 ق چ نمک 3 پیمانه (390 گرم) آرد 300 گرم ژامبون 200 گرم پنیر 1 زرده تخم مرغ برای رومال رولها طرز تهیه🔻 اکر خمیر مایه تون معمولیه هست با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و در ادامه دستور به مواد دیگر اضافه کنیدآب ، شکر ، خمیر مایه خشک فوری ، روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک و آرد را به تدریج اضافه تا خمیری نرم و با حداقل جسبندگی داشته باشید. خمیر استراحت کرده را 30 دقیقه استراحت بدید.سپس روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را شکل یک مستطیل باز کنید و از وسط و طول به دو قسمت تقسیم کرده و برش بزنید.ژامبون و پنیر را در هر قسمت تقسیم و پخش کرده و بچینید. دو طرف خمیر را ردی مواد داخلی تا بزنیدو مانند رول درست کنید و حدود 3 انگشت برش بزنید.رول ها را روی یک کاغذ روغنی که داخل سینی فر انداخته اید قرار دهید و اجازه دهید و آنها را 30 دقیقه داخل سینی فر استراحت بدید. روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شوند.