#مخملی_کردن_دسر
#پودینگ_شکلاتی
شیر 3 و نیم لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق
شکر 1 لیوان
خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 100 گرم
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن
ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین
قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا 5 ساعت بذارین تو یخچال بمونه
بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف
با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین