8.65M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
😋 مواد لازم: لیوانی که در اینجا استفاده کردم لیوان فرانسوی دسته دار قالببا قطر 24 سانتی متر 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر پودر شده 1 لیوان شیر 200 گرم کره یک بسته وانیل و یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری سر صاف پوست نارنجی 1 عدد پرتقال 6 قاشق غذاخوری آب پرتقال 3 لیوان آرد طرز تهیه: کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد شیر و اب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم ارد را با بکینگ پودر الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید و قالب را چرب و ارد پاشی کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و زمان پخت: قالب را در دمای 180 درجه از قبل گرم شده حدود 50 تا 55 دقیقه بپزید . مدت پخت در هر فر فرق می کند