مواد لازم شیر نارگیل 3لیوان شکر 8 ق غ نشاسته ذرت 3ق غ آرد سفید 3ق غ گلاب 3 ق غ کره 25 گرم پودر نارگیل آسیاب شده 2 ق غ هل نصف ق م تو یه قابلمه ای همه‌مواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت 2ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید . به همین راحتی و خوشمزگی ☺️☺️ 💜