سلام مهربونا، زیتون داریم اونم از نوع پروردش، از همین اول بگمااا این زیتون پرورده رو به شیوه مورد علاقه خودم درست میکنم...پر از سبزی های معطری که دوس دارم...😊 ا✔️تو دستور اصلی زیتون پروده سبزی به نام چوچاق استفاده میشه، که گیلانی ها میگن چوچاق ،ما مازندرانی ها میگیم زولنگ. مواد لازم: زیتون بدون هسته سبزی های معطر شمال: زولنگ zuleng یا چوچاق اناریجه (Enarige ), اوجی(ouji) سرسم (sersem), نعنا، گشنیز سیر گردو رب انار ملس سبزی ها و گردو و سیر رو تو دستگاه خرد کنید، بعد همه ی مواد رو خوب باهم ترکیب کنید. ا✔زیتون پرورده باید طعم ترش و شیرین داشته باشه، اگه رب انار ملس نداشتین از ترکیب رب انار ترش+شکر استفاده کنید.