: خامه ساده:۱۰۰گرم شکلات تلخ یا شیری:۸۰گرم (اگر بافت منسجم تری مد نظرتونِ میزان شکلات رو ۲۰۰_۲۵۰گرم در نظر بگیرید😊) بیسکوئیت پتی بور خرد شده:۱بسته فندق.گردو یا پسته خرد شده:۴۰گرم خامه را گرم کرده اما نجوشد سپس شکلات خرد شده را افزوده همزده تا با گرمای خامه ذوب شود. بیسکوئیت و مغز خرد شده را افزوده مخلوط میکنیم. قالب مورد نظر را با کیسه فریزر پوشش داده و مایه شکلاتی را می ریزیم. ۵_۶ساعت فریز کرده و سپس پلاستیک را از شکلات جدا نموده و به دلخواه تزئین میکنیم. پ.ن:اگر شوکو بیس رو سفت تر میپسندین بیسکوئیت رو بیشتر بریزید. پ.ن۲:اگر شکلات تلخ استفاده میکنید میتونید یک ق س پودر قند هم اضافه کنید‌