امروز قراره با هم یک سیب زمینی سرخ کنیم
خیلی ساده مجلسی خوشمزه😂🤗
برای اینکه یک سیب زمینی سرخ شده خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید کارهای زیر رو انجام بدین💥
اول اونها رو نیم پز کنید و در زمان پختن پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل بهشون اضافه کنید .
این زردچوبه نمیدونید چه کاری با رنگ و خاصیت سیب زمینی میکنه👌🏼
این روزها در دنیا مصرف زردچوبه خیلی رونق پیدا کرده و کافیه که یه کوچولو سرچ کنید و از خواص شگفت انگیزش مطلع بشید😳
بعدش که آبکش کردین اونها رو سرخ کنید و لذت ببرید👨🏻🍳