#شکلات هندوانه ای
مواد لازم
• 250 گرم شکلات سفید
• 2/5 قاشق غذاخوری گلوکز
• 160 گرم شیر عسلی تغلیظ شده
• 70 گرم کره
• 150 گرم آجیل شیرین
طرز تهیه
1. شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید و با قدرت 600 وات به مدت 90 ثانیه در ماکروویو قراردهید. در این مدت دوبار آن را هم بزنید. سپس گلوکز را اضافه کنید و به مدت 60 ثانیه در مایکروفر با قدرت 600 وات قرار دهید.
2. شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه بریزید و دو دقیقه دیگر در ماکروویو با قدرت 600 وات بگذارید.
3. شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.
4. کف قالبِ ناودانی با نایلون بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.