پیتزا_باگت
نان باگت ۲ عدد
پنیر موزارلا رنده شده ۱ لیوان
سوجوک یا سوسیس حلقه شده۱۰-۱۵ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
گوجه گیلاسی ۴-۵ عدد
رب گوجه یا سس کچاپ
کره
طرز تهیه:نان باگت رو از وسط نصف کنید.روی نونها رب گوجه یا سس بزنید(یک لایه نازک).روی نونها کره هم دمای محیط بزنید.پنیر رنده شده هم بریزید.روی پنیر،سوجوک،گوجه گیلاسی و فلفل حلقه شده بریزید.نونها رو روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و داخل تستر بزارید،چند دقیقه بعد آمادست(تا پنیر آب و برشته شه).داخل فر هم در
دمای ۲۰۰ درجه.نوش جان
💜