😍 😋 مواد لازم : بستنی وانیلی یک لیوان شیر ۳لیوان شکر یک پیمانه نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر وانیل شکری یک دوم قاشق چای خوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری ژله قرمز یک بسته ژله آلوورا یک بسته دانه انار و خلال پسته به میزان لازم طرز تهیه: اول یک بسته ژله قرمز را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم و هنگامی که ذرات ژله کاملا حل شد مقداری از ژله را در ظرف یکبار مصرف که از قبل کرده ایم می ریزیم (برای انار روی دسر) و میگذاریم داخل یخچال تا خوب ببندد و فرنی بستنی را درست می کنیم .برای فرنی بستنی، شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود و بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد می ریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیرمستقیم می گذاریم تا کاملا حل شود به روش بن ماری بعد از اینکه مواد کمی خنک شد بستنی آب شده و خامه صبحانه، گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم و بعد پودر ژلاتین رو که از حرارت افتاده به مواد اضافه میکنیم و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کرده و سپس از صافی رد می کنیم قالب را چرب می کنیم و نصف مواد را داخل قالب میریزیم و میگذاریم داخل یخچالکمی ببنده سپس بقیه ژله قرمز را که خنک شده را روی لایه اول فرنی بستنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا ژله هم تقریباً ببندد و بعد بقیه فرنی بستنی را ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.