3.64M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
😍 ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای ۴۰ دقیقه می پزیم. ران ها را درآورده و شیر، کره و خامه و آرد را اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم تا کامل به صورت خمیری دربیاید. حالا زرده تخم مرغ و جعفری ریز شده را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده و آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری میکنیم و داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم و همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم.