#کیک_بدون_فر-هندوانه_یلدایی😍
مواد لازم کیک هندوانه :
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه
شیر دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آرد دو پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
شکلات چیپسی اشکی برای تزیین
رنگ خوراکی ژله ای قطرهای سبز و قرمز:
من برای رنگ قرمز از پودر لبو استفاده کردم به این صورت که داخل آب حل کرده و از صافی رد کردم و آبش را به صورت غلیظ به مواد اضافه کردم .
نکته های حرفه ای :
رنگ خوراکی را به میزانی اضافه کنید که رنگی که دوست دارید به دست بیاید پس حتماً رنگ را به تدریج اضافه کنید تا خیلی پررنگ نشود
میتوانید شکلات اشکی را از لوازم قنادی ها بخرید یا خودتون با شکلات آب کرده درست کنید
تقسیمبندی مایع کیک:
اول مایه کیک را نصف می کنیم و بعد یک به یک قسمت رنگ قرمز اضافه می کنیم و آن نصفه سفید را هم به دو قسمت می کنید و ازیک قسمت ۳ قاشق به دیگری اضافه میکنیم قسمت کمتر را سفید نگه میداریم و بیشترش را سبز می کنیم.
ترتیب ربختن رنگ ها داخل قالب داخل ویدیو مشخص می باشد.
نحوه پخت این کیک بدون فر:
ابتدا کف قابلمه را دو لایه کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و بعد مایه کیک را طبق دستور اضافه کنید. درب قابلمه را با دم کنی ببندید و قابلمه را روی شعله پخش کن گاز قرار دهید و با شعله ملایم حدود ۴۵ دقیقه بگذارید و بعد به آن سر بزنید و تست خلال دندان را در مرکز کیک انجام بدهید اگر خلال دندون کاملاً تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است اما اگر به آن ذرات کیک چسبید باید به پخت ادامه بدهید تا پختش کامل شود.