#نان_فطیر
موادلازم:
شکر:۵۰۰ گرم
ارد:به مقدارلازم
شیر:یک کیلوگرم
تخم مرغ:۳ عدد
سیاه دانه:۱ ق غ
کنجد:۱ ق غ
مایه خمیر:۱ ق غ
نمک: ۱ ق م
زردچوبه: ۱ ق م
روغن مایع:۱/۲ لیوان
طرزتهیه:
شکر شیر روغن مایع و تخم مرغ رو روی حرارت مخلوط میکنیم و اونقدرهم میزنیم تا شکر مخلوط و کاملا حل بشه و ولرم بشه.
ارد رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم سیاه دانه کنجد نمک مایه خمیر و زردچوبه روهم اضافه میکنیم و ورز میدیم ریختن ارد و ورز دادن رو ادامه میدیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم که به دست نچسبه.
روی خمیر رو پوشونده و برای و برای ۲تا۳ ساعت جای گرم قرار میدیم .پس از ور اومدن خمیر پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم .
چونه های یک اندازه از خمیر جدا میکنیم و با وردنه چونه هارو پهن میکنیم .با قاشق یا چنگال روی فتیرهارو تزئین و سوراخ میکنیم .
روی فطیر رو با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال میکنیم
کف سینی رو با کمی روغن چرب میکنیم و فتیرهارو روی سینی میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم
نوش جان 💖