موس توت فرنگی:
توت فرنگی 300 گرم
خامه صبحانه 200گرم
پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم
پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 1پیمانه
شکر 1پیمانه
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮