برای لایه اول دو بسته بیسکوییت پتی بور رو آسیاب میکنیم با دو تا قاشق غذاخوری کره ذوب شده مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا طلایی شه بعد از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خوب خنک بشه بعد بهش 2 قاشق غذاخوری سر پر نوتلا و سه قاشق غذاخوری خامه اضافه و مخلوط میکنیم و میریزیمش توی سینی و صافش میکنیم. برای ردیف دوم چند تا بیسکوییت پتی بورو با شیر مرطوب میکنیم و روی لایه ی زیری میچینیم برای لایه ی سوم به 50 گرم کرم کارامل، یک و یک سوم پیمانه شیر عسلی و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 31 گرم پودر خامه(دریم ویپ) نیاز داریم. برای درست کردن لایه ی سوم شیر و کاراملو میزاریم روی حرارت تا جوش بیاد و مدام هم میزنیم برای اینکه کارامل حباب نندازه و گلوله گلوله نشه حتما الکش کنید بعد روی حرارت بزارید. بعد از روی حرارت برش میداریم. بهش دریم ویب رو اضافه میکنیم و داخل غذاساز مخلوطش میکنیم و روی لایه ی بیسکوییتی میریزیم و میزاریمش دو سه ساعت توی یخچال بعد برشش میدیم.