#_کاپ_کیک_با_سفیده_تخم_مرغ
مواد لازم🧁🧁🧁
سفیده تخم مرغ بزرگ: 3 عدد( برای تخم مرغ کوچک 3 و نیم عدد سفیده)
آرد : 2 پیمانه
شیر:2/3 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری سر صاف
روغن مایع: 2/3 پیمانه
وانیل: مقداری
🧁طرزتهیه:
روغن و شکر را مخلوط کرده با قاشق هم میزنیم.شیر را کم کم اضافه میکنیم.با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شود..آرد و ب پ را الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.سفیده ها را در کاسه ای جدا گانه با همزن برقی میزنیم تا سفت شود و از کاسه نریزد بعد با مواد به آرامی مخلوط میکنیم.در فر 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه میپزیم.من مواد را داخل قالب مافین ریختم و 12 عدد کاپ کیک شد.مدت پخت هم تقریبا 25 دقیقه بود.
گردو و بادام و کشمش خشک کردم و کمی آرد زدم و روی مواد ریختم.وسط موادهم میتونید بزنید
🍎