مواد لازم🧁🧁🧁 سفیده تخم مرغ بزرگ: 3 عدد( برای تخم مرغ کوچک 3 و نیم عدد سفیده) آرد : 2 پیمانه شیر:2/3 پیمانه شکر: 1 پیمانه بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری سر صاف روغن مایع: 2/3 پیمانه وانیل: مقداری 🧁طرزتهیه: روغن و شکر را مخلوط کرده با قاشق هم میزنیم.شیر را کم کم اضافه میکنیم.با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شود..آرد و ب پ را الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.سفیده ها را در کاسه ای جدا گانه با همزن برقی میزنیم تا سفت شود و از کاسه نریزد بعد با مواد به آرامی مخلوط میکنیم.در فر 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه میپزیم.من مواد را داخل قالب مافین ریختم و 12 عدد کاپ کیک شد.مدت پخت هم تقریبا 25 دقیقه بود. گردو و بادام و کشمش خشک کردم و کمی آرد زدم و روی مواد ریختم.وسط موادهم میتونید بزنید 🍎