5.95M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بعد هم روی کیک رو با گاناش تزئین کنید.گاناش رو که روی کیک ریختید 30 دقیقه بذارید یخچال تا کمی خودشو بگیره بعد برش بزنید و سرو کنید من از شکلات کارات استفاده کردم . برای گاناش رویه کیک ....100 گرم خامه صبحانه و 100 گرم شکلات تخته ای لازم داریم...خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بذارید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد بلافاصله شکلات خُرد شده رو بهش اضافه و ظرف خامه رو از روی حرارت بردارید و مدام هم بزنید تا شکلات در خامه کاملا ذوب و یکدست بشه و بعد بلافاصله اونو روی کیک بریزید.