#گندم_باقالی 🍜 😋 🔸برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو آب تا خوب خیس بخوره، گندم ،لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و اب ویابهتر اب قلم بزارید تاسه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه،یه ساعت اخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اصافه کنین و نمک و فلفل و انداره کنین و سرو کنین، *فرق این خوشمزه جان بت اش دندونی اینه که توش نخود نداره. *حتمن توش اب قلم یا گوشت ابگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید. *از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین،من گندم تازه و ارگانیک استفاده کردم 👩‍🍳 @ashpazy_irani