9.07M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
خوشمزه ترین غذای ایرانی فسنجون،بریم درستش کنیم😍 ۲۵۰ گرم مغز گردو رو کامل آسیاب کنین داخل قابلمه بریزین و کمی تفت بدین مقداری آب و ۳ قاشق غذا خوری ازین رب سیب که طرز تهیه ش رو تو کپشن براتون گذاشتم اضافه و در قابلمه رو بذارین (برای تهیه رب سیب :باید ۲ کیلو سیب پوست کنده و خورد شده رو با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزین بزارین بجوشه و بعد پوره کنین ، وقتی آبش کشیده شد و رنگش تغییر کرد ، آماده س) ۲ ساعت زمان بدین تا خوب جا بیفته بعد مقداری یخ اضافه کنین تا شوک وارد بشه و گردو ها روغن پس بدن به مقدار دلخواه رب انار بریزین و ۱ ساعت دیگه زمان بدین تا حسابی جا بیفته داخل تابه مقداری روغن بریزین. نصف یه مرغ رو توی تابه بذارین و روش مقداری نمک ، پودر سیر ،فلفل سیاه، کمی زنجبیل و عصاره زعفران بریزین دو طرف مرغ رو سرخ کنین کمی آب اضافه و درشو بزارین. ۱ الی ۱ ساعت نیم زمان لازمه تا مرغ پخته شه وقتی فسنجون به روغن افتاد ،ینی آماده است توی ظرف بکشین و مرغ رو داخلش بزارین این فسنجون خوش عطر و طعم رو با برنج سرو کنین که مطمئنم هرکی بخوره عاشق میشه نوش جان🥰