👩🍳
#برگرمرغ_ترد🍔🍗
برای برگر مرغ :
۶۰۰ گرم سینه مرغ درشت چرخ شده
۲ حبه سیر
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری آب
۲ قاشق غذاخوری شیر
۱ لیوان آرد سوخاری
کمی کمتر از نصف لیوان آرد
فلفل سیاه، نمک، کاری
کاهو به اندازه کافی
سس مایونز به اندازه کافی
روغن برای سرخ کردن
سینه مرغ و سیر را در غذاساز بریزید.
در ظرف مناسب بریزید، نمک، فلفل و کاری را اضافه کنید. بعد از خوب ورز دادن با با دست شکل دهید. اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید.
در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را مخلوط کنید.
آرد را در بشقاب دیگری بریزید و کمی فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید.
و مخلوط کنید.
در ظرف دیگر آرد سوخاری را بریزید
مرغ ها را ابتدا در ظرف آرد سپس مخلوط تخم مرغ و در نهایت در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید و سرو کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦