😍🌻 دستور این ژله هم بسیار آسون میتونید تو خونه تهیه کنید یک بسته ژله به دلخواه دو قاشق غذا خوری گلوکز دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان آب جوش ابتدا پودر ژلاتین و‌ ژله را در آب جوش حل کنید به صورت بن ماری میکنیم .مرحله بعد وقتی ژله ما صاف شد دو قاشق گلوکز می‌ریزیم و بهم می‌زنیم باید ژله ما صاف بشه بعد از صافی رد می‌کنیم و درون قالب می ریزیم .دو ساعتی در یخچال بماند بعد از قالب در می یاریم و‌نوش‌ جان می کنیم.👈 نکته گلوکز حتما باید باشه اصلا جایگزین نکنید طبق دستور درست کنید دقیقا طعم پاستیل رو میده. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒