مواد لازم ▫️هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری ▫️شکر ۲ پیمانه ▫️خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری ▫️خلال بادام ۱ قاشق غذا خوری ▫️شیر 4.5 لیتر ▫️نمک ۱/۴ قاشق چای خوری ▫️برنج ۱ پیمانه ▫️گلاب به مقدار لازم طرز تهیه🍨 ۱- ابتدا برنج را بشویید و با یک چهارم قاشق چایخوری نمک، یک تا دو ساعت خیس کنید. ۲- پس از این مدت، آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید و مقداری گلاب هم به مخلوط بیفزایید. ۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد، خلال بادام، هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. ۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با خلال پسته تزیین کنید. سایر نکات برای خوشمزه تر شدن غذا خلال بادام و پسته را از شب قبل در شکر و گلاب خیس کنید اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند. 🍚🍚 @ashpazzkhooneh🍚🍚