#شیر_برنج
مواد لازم
▫️هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
▫️شکر ۲ پیمانه
▫️خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری
▫️خلال بادام ۱ قاشق غذا خوری
▫️شیر 4.5 لیتر
▫️نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
▫️برنج ۱ پیمانه
▫️گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه🍨
۱- ابتدا برنج را بشویید و با یک چهارم قاشق چایخوری نمک، یک تا دو ساعت خیس کنید.
۲- پس از این مدت، آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید و مقداری گلاب هم به مخلوط بیفزایید.
۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد، خلال بادام، هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با خلال پسته تزیین کنید.
سایر نکات
برای خوشمزه تر شدن غذا خلال بادام و پسته را از شب قبل در شکر و گلاب خیس کنید
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند.
🍚🍚
@ashpazzkhooneh🍚🍚