#حلوا_آجیلی
✏️مواد لازم
🔸پودر نارگیل: به مقدار لازم
🔸خلال پسته: ۱/۳ پیمانه
🔸گردو خرد شده: ۱/۳ پیمانه
🔸هل: ۱ قاشق چای خوری
🔸پودر قند: ۱۲۵ گرم
🔸کره: ۱۲۵ گرم
🔸آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم
♨️طرز تهیه
🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب آن را هم میزنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك میكنیم.
🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود.
🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه میكنیم و پس از خوب مخلوط كردن میگذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر میكشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود،
🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر گذاشته و آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم.
💡سایر نکات
🔸اگر دوست دارید 1 قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
🔸هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید.
@ashpazzkhooneh