✏️مواد لازم 🔸پودر نارگیل: به مقدار لازم 🔸خلال پسته: ۱/۳ پیمانه 🔸گردو خرد شده: ۱/۳ پیمانه 🔸هل: ۱ قاشق چای خوری 🔸پودر قند: ۱۲۵ گرم 🔸کره: ۱۲۵ گرم 🔸آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك می‌كنیم. 🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. 🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود، 🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر گذاشته و آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم. 💡سایر نکات 🔸اگر دوست دارید 1 قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند. 🔸هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید. @ashpazzkhooneh