🍆بادمجان سوخاری فیلیپینی 🥦بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد 🥦تخم مرغ : 2 عدد 🥦ارد سوخاری : مقداری 🥦نمک فلفل 🥦پودر پیاز و سیر 🥪طرز تهیه 🥪 🍆بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید. بادمجانها رو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. سپس بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید... یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان . 👨‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕