🍗مرغ تنوری🍗 🍣ران مرغ پوست گرفته: 8 عدد 🍣ماست: دو سوم پیمانه 🍣سیر خرد شده: یک و نیم ق چ 🍣ادویه چیلی: 1 ق چ 🍣گشنیز خرد شده: 2 ق چ 🍣زیره نرم کوبیده: 2 ق چ 🍣نمک: 2 ق چ 🍣آب: دو سوم لیوان 🍣روغن: دو سوم پیمانه 🍣زعفران: مقداری 🥬برگ‌های کاهو، حلقه‌های پیاز، گوجه فرنگی و حلقه‌های لیمو برای تزیین 🍴طرز تهیه: روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسه‌ای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال می‌گذاریم. در کاسه‌ای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست می‌ریزیم و تکه‌های مرغ را خوب در آن می‌غلتانیم و آن را برای 3 ساعت دیگر کنار می‌گذاریم. تکه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می‌مالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35-30 دقیقه می‌پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می‌کنیم. مرغ را روی پوششی از برگ‌های کاهو و با حلقه‌های پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕