#پالاک_پنیر
1 کیلو اسفناج پاک شده
▢1 عدد پیاز نگینی خرد شده
▢1 قاشق سوپخوری کره
▢1 قاشق چایخوری سیر له شده
▢1 قاشق چایخوری زنجبیل له شده
▢¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
▢½ قاشق چایخوری تخم زیره
▢½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط
▢1 فنجان ماست
▢1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
▢½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
▢100 گرم پنیر بی نمک
▢به مقدر لازم نمک
▢½ فنجان خامه
🍀🍀دستور تهیه🍃
اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمه ای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناج ها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید.
کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه ها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید.
🍕
@ashpazzkhooneh 🍕