1 کیلو اسفناج پاک شده ▢1 عدد پیاز نگینی خرد شده ▢1 قاشق سوپخوری کره ▢1 قاشق چایخوری سیر له شده ▢1 قاشق چایخوری زنجبیل له شده ▢¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ▢½ قاشق چایخوری تخم زیره ▢½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط ▢1 فنجان ماست ▢1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده ▢½ قاشق چایخوری فلفل سیاه ▢100 گرم پنیر بی نمک ▢به مقدر لازم نمک ▢½ فنجان خامه 🍀🍀دستور تهیه🍃 اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمه ای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناج ها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید. کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه ها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕