🧅فیله مرغ رو به تکه های باریک وتقریبا دوسانتی برش زدم وبا نمک وفلفل سیاه ،نوک قاشق چایخوری پودرسیر وکمی پودر زنجبیل وروغن مایع مخلوط کردم وکنار گذاشتم تا مزه دار شود. پیاز رو با کمی روغن تفت دادم گوشت چرخ شده گوساله رو‌اضافه کردم ،کمی زردچوبه وفلفل سیاه وپودر زنجبیل ونمک زدم وکنار گذاشتم. اول فر را با دمای ۱۷۵ روشن کردم وبعدروی میز کمی آرد پاشیدم وچونه ایی از خمیر به اندازه ظرف مورد نظر برداشتم با دست کمی باز کردم وبعد با وردنه به شکل ظرف دلخواه درآوردم ودر سینی پهن کردم وبمدت ۵دقیقه با دمای۱۷۵در فر گذاشتم بعد از آن زمان از فر خارج کردم واز سس خوشمزه ایی که درست کرده بودم روی همه قسمتهای خمیر ریختم وپهن کردم بعد مخلوطی از پنیر موزارلا وپروسس روی سس ریختم وبعد قسمتهایی راگوشت وقسمتهایی را فیله مرغ چیدم واز قارچ وزیتون وفلفل دلمه رنگی هم برای روی آنها استفاده کردم واز سوسیس بلغاری هم چند برش استفاده شده قسمتهای تیره گوشته وقسمتهای روشن فیله هستش ودر نهایت خیلی کم پنیر روش پاشیدم ودر فر از قبل گرم‌شده بادمای ۱۸۵درجه گذاشتم که زمان پخت پیتزا بستگی به حرارت فر شما داره . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕