🍖مواد لازم🍖 ▢400 گرم گوشت ماهیچه ▢1 عدد پیاز ▢2 لیوان گوجه فرنگی ▢4 عدد فلفل قرمز خشک ▢1 لیوان گشنیز خرد شده ▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▢3 قاشق غذاخوری روغن ▢10 گرم زنجبیل تازه ▢1 قاشق چای‌خوری برگ بو ▢1 قاشق چای‌خوری گل میخک ▢1 قاشق چای‌خوری هل ▢1 قاشق چای‌خوری پودر سیر ▢1 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز ▢1 قاشق چای‌خوری رازیانه ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم زردچوبه 🌶دستور تهیه🫑 فلفل‌های قرمز خشک رو 15 دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید. در تابه‌ای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید. بعد از چند دقیقه پیازها و زنجبیل تازه خلال‌ شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه‌ فرنگی‌ های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید. گوشت‌ها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕