کیک یزدی
مواد لازم
آرد قنادی ۱ و ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
پودر هل ۱ ق چ
روغن ۱/۳ پیمانه
ماست ۱/۴ پیمانه
گلاب ۲ ق غ
عسل ۲ ق غ
کنجد مقداری
دستگاه ها از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل گرم بشن
فر برقی تستر وسولاردم با ۲۲۰ درجه
بعد اینکه حسابی پف کردن و قله ای شدن (حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه) دما روبه ۱۹۰ کاهش بدید حدود ۱۵ دقیقه دیگه بپزید تا مغز پخت بشه
فر گازی پیش گرمایش و ده دقیقه اول ۲۵۰ درجه
بعد با ۱۹۰ درجه تا پخت کامل
#کیک_یزدی
🍕
@ashpazzkhooneh🍕