6.08M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
پارت دوم کیک یزدی ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌ مواد لازم آرد قنادی ۱ و ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ تخم مرغ ۲ عدد شکر ۳/۴ لیوان پودر هل ۱ ق چ روغن ۱/۳ پیمانه ماست ۱/۴ پیمانه گلاب ۲ ق غ عسل ۲ ق غ کنجد مقداری دستگاه ها از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل گرم بشن ‎فر برقی تستر و‌سولاردم با ۲۲۰ درجه ‎بعد اینکه حسابی پف کردن و قله ای شدن (حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه) دما رو‌به ۱۹۰ کاهش بدید حدود ۱۵ دقیقه دیگه بپزید تا مغز پخت بشه ‎فر گازی پیش گرمایش و ده دقیقه اول ۲۵۰درجه ‎بعد با ۱۹۰ درجه تا پخت کامل 🍕@ashpazzkhooneh🍕