هم دسر برای افطار هم شیرینی برای عید
اینو درست کنی هم از خوشگلیش لذت میبری هم از خوشمزگیش
مخصوصا که روزه باشی و بعد افطار با یه لیوان چایی نوش جان کنی😋
شیرینی شربتی
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع نصف لیوان
ماست نصف لیوان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
ایرمیک نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
وانیل یک پاکت پنج گرمی
بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی( دو قاشق مرباخوری)
مواد لازم برای شربت:
شکر ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
آب لیمو سه چهار قطره
زعفران کمی
طرز تهیه:
ابتدا شربت رودرست میکنیم تا خنک بشه شکر و آب رو هم میزنیم و میذاریم روی شعله و دیگه هم نمیزنیم وقتی شربت جوشید آب لیمو رو اضافه میکنیمو ۵ دقیقه که جوشید زعفران میزنیم و خاموش میکنیم.
برای خمیر، ماست و تخم مرغ و روغن مایع و کره نرم شده و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم و بعد همه مواد خشک رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. سطح کار رو آردپاشی میکنیم و خمیر رو باز میکنیم، نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم. با یک کاتر گرد خمیر ها رو کات میزنیم. چهار تا از خمیرها رو روی هم قرار میدیم و از یک سمت رول میکنیم و با چاقو نصف میکنیم و از قسمت صاف میچینیم تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم و وسط هر شیرینی یک فندق میذاریم( میتونید حذفش کنید) و میذاریم تو فر گرم شده یا صدو هشتاد درجه به مدت تقریبی سی دقیقه. بعد از پخت یک دقیقه منتظر می مونیم تا داغی اولیه شیرینی ها بره بعد شربت خنک رو روش میریزیم. چند ساعت منتظر می مونیم تا شربت جذب شیرینی ها بشه و بعد سرو می کنیم.
#دسر
🍕
@ashpazzkhooneh🍕