ساندویچ لازانیا مواد لازم برای 6 نفر: نان ساندویچ : 6 عدد گوشت چرخ کرده: 450 گرم سس اسپاگتی: 1 فنجان پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا: 1 فنجان پنیر پارمسان: 1/4 فنجان (رنده شده) پنیر چدار رنده شده :1 فنجان. پنیر موزارلا رنده شده :1 فنجان طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. بعد وسط نان ها را برش دهید و مقداری از خمیر داخل آنها را خالی کنید. نان ها را روی سینی چرب نشده فر قرار دهید. سپس در یک قابلمه بزرگ، گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا برشته شود. بعد سس اسپاگتی، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. در این زمان، در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک دوم فنجان از پنیر چدار و موزارلا را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد با قاشق از مخلوط گوشت درون نان ها بریزید و روی آنها با قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا بریزید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آنها باقیمانده پنیر چدار و موزارلا را پخش کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سرو نمایید. نوش جان @ashpazzkhooneh