#شیرینی_عید
خمیر را دوقسمت کنید نصف خمیر را بین دوکیسه فریزر به قطر چهارتا پنج میلی باز کنید ته زباد نازک ونه زباد ضخیم با هر نوع قالبی که دوست دارین قالب بزنید وتوی سینی فر بچینید نیازی به چرب کردن کاغذ روغنی نیست وسط شیرینی را کمی گود کنید ورومال زرده وزعفران کنید ودرصورت تمایل مغز دلخواه بپاشید ودرفر از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه حدودا ده تا پانزده دقیفه اطراف شیرینی طلایی بشه کافیه چند دقیقه روی شیرینی را گریل کنید تا طلایی بشه وحفره را با مارمالاد دلخواه یا بریلو یا شکلات پر کنید توی فریزر تا سه ماه می مونه دمای محیط یه هفته قبل میتونید درست کنید