نسکافه_و_گردو 🥧موادلازم( برای قالب گرد بیست و پنج سانتی ) 🍘آرد سفید ۳لیوان 🍘تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان🥚 🍘نسکافه ۲ق.غ 🍘شیر ۱ لیوان🥛 🍘روغن مایع سه چهارم لیوان 🍘گردوی خرد شده نصف لیوان 🍘وانیل نوک ق چ 🍘بکینگ پودر ۱ ق.غ سر خالی 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 🍩طرز تهیه 🍩 ابتدا شیر🥛 و نسکافه را باهم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت یا مایکروفر تا یکدست و داغ بشه سپس تخم مرغ 🥚و وانیل رو با هم با دور تند هم زن دو دقیقه بزن بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند بزن و شیر و پودر نسکافه را که با هم مخلوط کرده روی حرارت گذاشتیم و یکدست شدن همینجور که همزن روشنه با مواد قاطی کن و با دور تند سریع هم بزنید تقریبا یک دقیقه. بعد از آن روغن رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور تند همزده و در اخر هم ارد رو و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی مواد کیک نسکافه و گردو مخصوصا ته مواد رو هم زده(دورانی و هشت ثانیه) تا تمام مواد با هم مخلوط شود. نهایتا مقداری گردوی خرد شده رو اضافه کرده همزده و توی قالبمون میریزیم و در طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میزاریم. . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛