🍆غذای خوشمزه کاپوناتا سیسیلی 🔸مواد لازم : ۱ بادمجان بزرگ ۱ پیاز بزرگ خرد شده ۳ تا ۴ ساقه کرفس، خرد شده ۳ تا ۴ گوجه‌فرنگی (یا یک قوطی کوچک) ۱ قوطی کوچک هندوانه‌ی کوهی ۱/۴ فنجان زیتون سیاه خردشده ۲ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذا خوری سرکه روغن زیتون برای سرخ کردن نمک کوشر / پودر فلفل تازه برای بهبود طعم و مزه‌ی غذا 🔸طرز تهیه :بادمجان را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و آن‌ها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوه‌ای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید. پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوه‌ای طلایی شد، کرفس و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. هندوانه‌ی کوهی و زیتون را اضافه کنید بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید. در یک کاسه‌ی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید به مدت ۳۰ ثانیه آن‌ها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعله‌ی متوسط آن‌ را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید. .