🍆غذای خوشمزه کاپوناتا سیسیلی
🔸مواد لازم :
۱ بادمجان بزرگ
۱ پیاز بزرگ خرد شده
۳ تا ۴ ساقه کرفس، خرد شده
۳ تا ۴ گوجهفرنگی (یا یک قوطی کوچک)
۱ قوطی کوچک هندوانهی کوهی
۱/۴ فنجان زیتون سیاه خردشده
۲ قاشق غذاخوری شکر
۴ قاشق غذا خوری سرکه
روغن زیتون برای سرخ کردن
نمک کوشر / پودر فلفل تازه برای بهبود طعم و مزهی غذا
🔸طرز تهیه :بادمجان را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و آنها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوهای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید. پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوهای طلایی شد، کرفس و گوجهفرنگی را اضافه کنید. اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. هندوانهی کوهی و زیتون را اضافه کنید بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید. در یک کاسهی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید به مدت ۳۰ ثانیه آنها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعلهی متوسط آن را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید.
.