🍱🍉🍓🍇😍 برای درست کردن قسمت میانی جعبمون ار بیسکوییت پتی بور و پودینگ یا محلبی و .... می تونیم استفاده کنیم به روش کیک یخچالی. یعنی لایه لایه پتی بور و پودینگ تا به ارتفاع دلخواه برسه. بعد از بیسکوییت نان روغنی برای کناره های جعبه استفاده می کنیم کمی از پودینگ یا محلبی به قسمت پایین نان روغنی زده و کناره های جعبه رو قرار میدیم . به اندازه بند انگشت که از بالای جعبه خالی موند میتونید دانه انار ، توت خشک یا هر میوه خشک دیگه حتی تافی یا اسمارتیز بریزید تا زیباتر شده و شبیه جعبه میوه بشه. برای لایه های میانی : دو لیوان شیر ، دو قاشق نشاسته ذرت ، یک پیمانه شکر ،دو قاشق آرد گندم نوک قاشق چایخوری وانیل و یک قاشق کره را مخلوط کرده روی شعله ملایم تا وقتی غلیظ بشه مدام هم زدم ، حدود یک ربع. 🌺🍃🍃🍃🍃🍃