از علل وا رفتن کوکو سیب زمینی :👇👇 ✅ سیب زمینی پخته را رنده نکنید بهتر است برای حفظ انسجام مواد ،سیب زمینی ها را با استفاده از گوشت کوب له نمایید. ✅ تخم مرغ زیاد باعث می شود تا مایع کوکو شل شود و در زمان سرخ کردن وا رفته و روغن زیادی به خود جذب می کند و پف می کند. ✅استراحت ندادن مواد و نذاشتن آن در یخچال باعث خوب شکل نگرفتشون میشود. ✅پس بهتر است قبل از سرخ کردن مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. ✅وجود آب پیاز در کوکو می تواند باعث شل شدن مواد شود و در زمان سرخ کردن باعث وا رفتن کوکو شود. آب پیاز خود را بعد از رنده کردن بگیرید، سپس به مواد اضافه نمایید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌