اموزش پنیر محلی
⭕️بدون ابلیمو و سرکه⭕️
شیرمحلی( سه کیلو)
یک کیلو ماست محلی
یک کیلو دوغ محلی
نمک به مقدار لازم
یک من شیرو بزار روی شعله زیاد، قل که زد شعله رو کم کنید جوری که هنوز قل ریز داشته باشه. بیست دقیقه اینجوری بگذره.
از روی حرارت بردارین، ماست و دوغو بهش بزنید و آروم هم بزنید تا کامل ببره.
توی یه کیسه تمیز بریزید و بهش به اندازه ذائقتون نمک بزنید. بزارید آبش کامل بره. یه چیز سنگین بزارین روشو یکی دو ساعت همین جوری بمونه. از کیسه در بیارین و برش بزنید بزارین تو همون آبی که مونده.